Η Coffee Lab με αέρα “New York” στα φετινά Coffee Business Awards!

Στην 4η χρονιά διεξαγωγής των Coffee Business Awards την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, η Coffee Lab για ακόμη μια φορά με την καινοτομία της και την φιλοσοφία «της επόμενης ημέρας» ξεχώρισε με το project “New York” στα Coffee Business Awards 2022, λαμβάνοντας το βραβείο “Top Coffee Company Growth & Expansion Award” προσωπικά από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Τι εστί “Project New York”;

H Coffee Lab μετά την εδραίωσή της σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία, ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και διείσδυσε στην «καρδιά» της αγοράς των ΗΠΑ, υπογράφοντας μία στρατηγική συνεργασία για το άνοιγμα καταστημάτων στην Νέα Υόρκη.

Εκεί στήνεται ένα εργαστήριο παραγωγής καφέ προδιαγραφών Coffee Lab και ακολουθούν 5 καταστήματα σε επιλεγμένα σημεία εντός του 2023.

Ούσα η πρώτη αλυσίδα Franchise, που προσέφερε αποκλειστικά Single Origin ποικιλίες καφέ από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία, η Coffee Lab αποδεικνύει με την δράση της για ακόμη μια φορά τον καινοτόμο και επεκτατικό χαρακτήρα της στο χρονικό διηνεκές κι ότι ο μόνος δρόμος είναι η εξέλιξη! #NewERa #NewYork

FOLLOW US

Scroll to Top