Κάνε την πρόληψη στάση ζωής | Breast Cancer Awareness Month

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού!

Στην Coffee Lab όπως πέρυσι έτσι και φέτος, προτρέψαμε το προσωπικό των καταστημάτων μας, την Παρασκευή 21/10 και το Σάββατο 22/10 να φορέσει ροζ στα πλαίσια του pink@work, μια συμβολική κίνηση για να τονίσουμε τη σημασία της πρόληψης στο κοινό που μας στηρίζει με την προτίμησή του και επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματά μας.

Θέλοντας να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, φέτος η Coffee Lab έκανε δώρο στις γυναίκες εργαζομένους της, το Pink Ribbon Bracelet, το συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή του Duka, παίρνοντας μέρος έτσι στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, συνεισφέροντας τόσο στις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, όσο και στη διάδοση του μηνύματος. Κάθε χρόνο, το Pink Ribbon Bracelet αποτελεί ένα σύμβολο του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και της σημασίας για έγκαιρη ενημέρωση και της πρόληψη και τα έσοδα από την πώληση του βραχιολιού χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις και το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Μια έμπρακτη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον μεγάλο αυτό αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Γιατί στην Coffee Lab κάνουμε την πρόληψη στάση ζωής!

Η ενημέρωση για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, μας βοηθούν να σταθούμε δυνατές απέναντί του!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ! ΕΞΕΤΑΣΟΥ! ΖΗΣΕ!

Η ομάδα της Coffee Lab

#BreastCancerAwarenessMonth

FOLLOW US

Scroll to Top