Η εταιρεία

Τα CoffeeLab είναι και φαίνονται ξεχωριστά

Ο καφές µε τον σκύλο. Το όνοµά του είναι Argus, από το ελληνικό “Άργος”, όπως λεγόταν ο σκύλος του Οδυσσέα. Ο Άργος είχε όλα τα χαρακτηριστικά του σκύλου, πιστός και αφοσιωµένος, κι αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το λογότυπο των Coffee Lab.

Τα CoffeeLab είναι...

Η Coffee Lab ξεκίνησε το ταξίδι της από την Χαλκίδα το 2009 κι είναι η πρώτη αλυσίδα street coffee που εφαρµόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee. Το 2012 γίνεται η σύσταση της εταιρείας Coffee Lab με την σημερινή της μορφή και το 2015 ξεκινάει η ανάπτυξη του δικτύου franchise.

Παρακολουθούµε τον καφέ µας από την καλλιέργεια ακολουθώντας τις αρχές του (direct trade), ενισχύοντας τη βιώσιµη καλλιέργεια και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας (Sustainability). Έτσι, εξασφαλίσαµε το full traceability και γνωρίζουµε όλα τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε σοδειάς.

Στα Coffee Lab χρησιµοποιούµε αποκλειστικά καφέ κατηγορίας Q και είµαστε η πρώτη αλυσίδα Franchise, που προσφέρει αποκλειστικά single origin ποικιλίες καφέ από Βραζιλία, Γουατεµάλα, Κένυα και Αιθιοπία.

Σας σερβίρουµε τον καφέ της κάθε στιγµής,
κάθε φορά, σε κάθε κατάστηµα!

Κάθε κατάστηµα Coffee Lab είναι ένα πραγµατικό εργαστήριο όπου τηρούνται µε σχολαστική ακρίβεια οι καθιερωµένες διαδικασίες για την άριστη παρασκευή κάθε καφέ. Κι ακόµα περισσότερο, σε κάθε κατάστηµα νοιαζόµαστε να ανακαλύψουµε τις ιδιαίτερες γευστικές προτιµήσεις του καθενός. Προτείνουµε, εξηγούµε και πάντα βρίσκουµε την ιδανική σύνθεση.

Σήµερα, µπορείτε να απολαύσετε καθηµερινά, έναν καφέ «ακριβώς όπως τον θέλετε» σε περισσότερα από 170 καταστήµατα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις διεθνείς αγορές, Αγγλία, Γερµανία, Αίγυπτο, Κύπρο, Βουλγαρία και σύντοµα τις ΗΠΑ.

Καριέρα στα Coffee Lab

Έλα στην παρέα μας

Η Coffee Lab, είναι η πιο δυναμική αλυσίδα καφέ. Είναι ο κύριος εκφραστής του 3ου κύματος καφέ Αναπτυσόμαστε συνεχώς και θέλουμε νέους συνεργάτες για τα καταστήματά μας.

Θέλουμε στην παρέα μας Baristi και διανομείς.

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

FOLLOW US

Scroll to Top