Franchise

Γιατί Coffee Lab?

Η Coffee Lab δίνει έµφαση στην ανάπτυξη του µεγαλύτερου δικτύου franchise καφέ στην Ελλάδα, µε περισσότερα από 170 καταστήµατα και παρουσία ήδη στην Κύπρο, την Αίγυπτο, την Αγγλία, την Γερµανία, την Βουλγαρία και σύντοµα σε άλλες χώρες του κόσµου.

Η πρόταση για franchise καφέ της Coffee Lab είναι ιδιαίτερα ελκυστική γιατί κάθε νέο κατάστηµα είναι βέβαιο πως θα αποτελεί ένα πολύ καλό café, µε όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα, προσφέροντας όλη την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη που χρειάζεται. Παρέχει σταθερή υποστήριξη διαρκώς, χωρίς να υπάρχουν αποδόσεις και ποσοστά επί του τζίρου και της διαφήµισης (marketing fees και royalties fees). Και φυσικά κάθε Coffee Lab franchise καφέ προσφέρει καφέ εξαιρετικής ποιότητας που οι τελικοί πελάτες γνωρίζουν και προτιµούν.

«Ο πραγµατικά καλός καφές είναι κάτι πολύ σηµαντικό, γι’ αυτό ο καταναλωτής όταν τον βρει, δεν τον αλλάζει. Αυτό το έχουµε διαπιστώσει στην πράξη στα καταστήµατά µας»

σηµειώνει ο κ. Ρουµελιώτης, ιδρυτής των Coffee Lab.

Στα Coffee Lab προσφέρουµε µοναδικά προϊόντα από τον καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, µέχρι τη λαχταριστή διαδικασία παρασκευής ροφηµάτων πραγµατικής σοκολάτας.

Η ανοικτή πρόσκληση προς όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει Coffee Lab franchise καφέ είναι ένα business opportunity. Προσφέρουµε ένα δυνατό brand name, οργανωµένη υποστήριξη λειτουργίας, κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη, πλήρες πακέτο εκπαίδευσης.

Οι εξαιρετικοί όροι franchise και η ευελιξία στη διαµόρφωση κάθε συνεργασίας, δίνουν την ευχέρεια για χαµηλή αρχική επένδυση και ταχείς ρυθµούς απόσβεσης. Έτσι, κάθε επόµενο Coffee Lab franchise καφέ είναι ένα ακόµα success story που απλά περιµένει κάποιον να το υλοποιήσει.

Πρόγραµµα Εκπαίδευσης Baristi Coffee Lab

Η Coffee Lab διαθέτει ειδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο, µε στόχο την πλήρη εκπαίδευση των συνεργατών και του προσωπικού κάθε Coffee Lab franchise καφέ.

Οι διαδικασίες εκπαίδευσης προβλέπουν και πετυχαίνουν την πλήρη κατάρτιση των baristi, τόσο στην τέχνη και στα µυστικά του καφέ όσο και στις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών. Η εκπαίδευση είναι πολλά περισσότερα από την αποστήθιση µιας µηχανικής διαδικασίας παρασκευής καφέ. Η Coffee Lab έχει 4 single origin ποικιλίες καφέ, διαφορετικές διαδικασίες επεξεργασίας, απόλυτα ελεγχόµενο roasting και χρειάζεται coffee masters baristi που θα αναδεικνύουν κάθε φορά τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας.

Η επιτυχία όµως ξεκινά από τη βασική φιλοσοφία των Coffee Lab.

Ο barista πρέπει να είναι believer. Να πιστεύει ότι αξίζει να απολαµβάνετε τον καφέ σας, ακριβώς όπως τον θέλετε.

Τα δεδοµένα Coffee Lab Franchise καφέ

Η ανάπτυξη του δικτύου Coffee Lab franchise καφέ ξεκίνησε το 2015 και πέτυχε µε πολύ γρήγορους ρυθµούς, µιας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον ανθρώπων µε τη διάθεση να διακριθούν επιχειρηµατικά. Οι εξαιρετικοί όροι franchise και η ευελιξία στη διαµόρφωση κάθε συνεργασίας, αποδείχθηκαν καθοριστικοί ώστε να δίνουν την ευχέρεια για χαµηλή αρχική επένδυση και ταχείς ρυθµούς απόσβεσης. Έχοντας επιλέξει και προετοιµάσει σχολαστικά το µοντέλο ανάπτυξης µε franchise καφέ, η Coffee Lab προσφέρει µια ολοκληρωµένη πρόταση µε όλη την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη που χρειάζεται.

Η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται δυναµικά και επεκτείνεται και στην αγορά των ΗΠΑ

Εύρεση ιδανικού καταστήµατος µε σωστή αξιολόγηση περιοχής και αναγκών

Οικονοµοτεχνικές µελέτες

Μελέτη χώρων, αρχιτεκτονικά σχέδια, διακόσµηση και κατασκευή των καταστηµάτων µε τις τάσεις της εποχής

Παράδοση µε το κλειδί στο χέρι

Αρχική εκπαίδευση franchisee και προσωπικού

Άφιξη της οµάδας µας πριν και κατά το άνοιγµα του καταστήµατος

Συνεχής εκπαίδευση, συµβουλές και υποστήριξη σε όλα τα ερωτήµατα που προκύπτουν τόσο κατά το άνοιγµα όσο και κατά τη λειτουργία του καταστήµατος

Οδηγίες µάρκετινγκ, στρατηγική προώθησης, διαφήµιση και εγχειρίδια λειτουργίας

Πλήρης γκάµα προϊόντων σε ροφήµατα, τρόφιµα, σνακ και προϊόντα retail

Πιστοποίηση ISO 22000:2018

Το επόμενο Coffee Lab franchise αξίζει να είναι το δικό σου...

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

45 τ.μ. – 120 τ.μ.

έως 15,000 Ευρώ

Δεν υπάρχουν

Δεν υπάρχουν

Υπό συζήτηση. Ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες

Επιθυμητή, όχι απαραίτητη

Επιθυμητή, όχι απαραίτητη

Φόρμα Ενδιαφέροντος Franchise Καφέ

FOLLOW US

Scroll to Top