colombia cup with sign

Η επόμενη μέρα στον καφέ

Μέχρι σήμερα το εμπορικό κομμάτι του καφέ μας έφερε πιο κοντά στον όρο «μονοποικιλιακός καφές»

Γνωρίσαμε απο μια διαφορετική γευσιγνωστική γωνιά τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά που ποικίλουν αναλόγως με τη χώρα προέλευσης του.

Απο σήμερα όμως θα γνωριστούμε με κάτι καινοτόμο. Κάτι που για πρώτη φορά έγινε στη χώρα μας!

Θα γνωριστούμε με τις διαφορετικές επεξεργασίες του καφέ!

Η Coffee Lab για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέρει στους πελάτες της την εμπειρία της γευστικής διαφορετικότητας που μπορεί να υπάρξει σε έναν καφέ αναλόγως με την επεξεργασία που έχει υποστεί!

Let’s meet up Colombia El Poema Limited edition!

Ένας καφές επεξεργασμένος με τις εξής μεθόδους: Natural, Honey και Washed.

Ένας καφές τρία εντελώς διαφορετικά γευστικά προφίλ. Εσείς τι προτιμάτε;

 

Natural Process: Φράουλα, αμύγδαλο, stone fruits, καραμέλα, κεράσι

 

Honey Process: Καραμέλα, σοκολάτα, μέλι

 

Washed Process: Ροδάκινο, Passion fruit, εσπρεριδοειδή, λεμόνι & lime

Στα πλαίσια της καινοτόμου αυτής κίνησης έγινε η παρουσίαση στην οποία ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Coffee Lab κ. Στέλιος Ρουμελιώτης σύστησε σε franchisees, συνεργάτες αλλά και σε πρόσωπα της showbiz την πολυμορφία που μπορεί να παρουσιάσει ένας καφές αναλόγως την επεξεργασία του.

 

Για την παρουσίαση στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φάρμα El Poema στο οποίο ο ίδιος ο κος Στέλιος Ρουμελιώτης έδειξε το ταξίδι του καφέ από το χωράφι, σε ένα κατάστημα Coffee Lab.

Μαζί του ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος έδωσε το δικό του… salsa ρυθμό στη βραδιά.

 

Οι καλεσμένοι έφυγαν με συλλεκτικά Panama hats, ζωγραφισμένα δια χειρός Βασίλη Μιχόπουλου.

Εσείς επιλέξατε την αγαπημένη σας μέθοδο επεξεργασίας στον εκπληκτικό Colombia Limited edition;