Η Παραγωγή μας

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η διαδικασία καβουρδίσματος (roasting), πραγματοποιείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Μοσχάτο, που είναι πιστοποιημένες και λειτουργούν κατά τα διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ασφαλείας των Τροφίμων ISO 22000, συμπεριλαμβανομένης της μελέτης HACCP (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου).

Η επιλογή των καφέδων γίνεται σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα του οργανισμού SCA ενώ συγχρόνως εφαρμόζεται έλεγχος της διαδικασίας σε όλα τα στάδια παραγωγής. Στο εργαστήριο διασφάλισης ποιότητας γίνονται καθημερινοί φυσικοχημικοί έλεγχοι σε ωμό αλλά και ψημένο καφέ, ώστε εσείς να απολαμβάνετε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε φλιτζάνι.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στην Coffee Lab όλα τα πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζονται λειτουργούν συνδυαστικά, από την καταλληλόλητα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, τις διεργασίες παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου έως τις πολιτικές της επιχείρησης. Μέριμνά μας πάντα είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων γι’ αυτό κι επενδύουμε συνεχώς σε έρευνα, σε εξοπλισμό νέας τεχνολογίας και παρακολουθούμε κάθε φάση της παραγωγής των προϊόντων μέχρι τη διάθεσή τους.

ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
REAL FACT:

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Coffee Lab είναι από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Ευρώπη, με δυνατότητα παραγωγής 10 τόνους καφέ ημερησίως

FOLLOW US

Scroll to Top