In Season Project

Κάθε εποχή έχει τον καφέ της

Τέσσερις φορές το χρόνο, τέσσερις σοδειές το χρόνο, τα CoffeeLab διαθέτουν “In season” ποικιλίες καφέ, σε περιορισμένες ποσότητες. Κάθε παρτίδα προέρχεται κι από άλλη χώρα παραγωγής καφέ κι έχει την ιδιαιτερότητα της φρεσκάδας, μιας και ο καφές καταναλώνεται στο σύνολό του μέσα σε λιγότερο από 100 ημέρες από τη στιγμή της συγκομιδής.

Κάθε σοδειά κρύβει γευστικές ιδιαιτερότητες και καλύπτουμε όλες τις εποχές ανάλογα με τις επιλογές και τις προελεύσεις μας, για να βεβαιωθούμε πως ο φρέσκος καφές μας πάντα θα είναι μια γευστική έκπληξη.

Και πάντα, κάθε ημέρα του χρόνου, σερβίρουμε τον κατάλληλο καφέ της κάθε στιγμής με τις γνωστές ποικιλίες που προέρχονται από τα CoffeeLab Farms, σε Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα κι Αιθιοπία.