Κεντρικά Γραφεία
Παραγωγικές Εγκαταστάσεις
Εκπαιδευτικό Κέντρο
Διεύθυνση: Κύπρου 10, Μοσχάτο, 18346
Τηλέφωνο: 216 8004940
Email: info (@) coffeelab.gr
Το συγκεκριμένο Ιn Season Project ονομάζεται Pacamara και αποτελεί το θησαυρό της Γουατεμάλα. Στο χωριό Παλένσια και σε υψόμετρο
1600-1800μ ανακαλύψαμε αυτόν τον εξαιρετικό καφέ.
Ο ιδιοκτήτης της φάρμας Guadalupe Alberto Reyes με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει όχι μόνο να μας προσφέρει ένα πλούσιο γευστικά και αρωματικό φλυτζάνι αλλά να αναμορφώσει και να αναπτύξει τον τόπο του.
Αυτή η ποικιλία προήλθε από το Ελ Σαλβαδόρ και πιο συγκεκριμένα από τον συνδυασμό των ποικιλιών Pacas και Maragogype. Έτσι προκύπτει το ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος του καρπού το οποίο αποτελεί και το χαρακτηριστικό του.
Η συγκομιδή του καφέ γίνεται με τα χέρια από ειδικά εκπαιδευμένους αγρότες, κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των μηνών Φεβρουαρίου – Μαρτίου και η επεξεργασία του γίνεται με το πρότυπο ελέγχου ποιότητας SCA.
Γευστικό Προφίλ: Μαύρη σοκολάτα, ροδάκινο, λεμόνι και γκρέιπφρουτ.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΦΑΡΜΑ | El Limon |
ΧΩΡΑ | Guatemala |
ΠΕΡΙΟΧΗ | Palencia |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | Pacamara |
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ | Washed |
ΥΨΟΜΕΤΡΟ | 1600 m.a.s.l. |
ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ | Ισορροπημένος καφές, με γλυκιά οξύτητα ροδάκινου, μαύρη σοκολάτα και επίγευση γκρέιπφρουτ. |
Καφές σπυρί
Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso®*
*Εμπορικό σήμα τρίτου που δεν έχει σχέση με την Coffee Lab