Γουατεμάλα

Fedecocagua

guatemala

Στοιχεία Παραγωγού

Ο καφές αυτός προέρχεται από τους παραγωγούς του Fedecocagua, από τις διάφορες περιοχές του καφέ με υψόμετρο άνω των 1300 μ., που καλλιεργούνται στα μικροκλίματα της ζώνης καφέ.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους καφέδες αποτελούν μέρος των πολλαπλών ελέγχων και πιστοποιήσεων βάσει των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων: Fairtrade, UTZ, Rainforest Alliance.

Γεωγραφία

Προέλευση

Η τοποθεσία τους είναι στο Huehuetenango, El Quiche, Climaltenango, San Marcos, Santa Rosa, Nuevo Oriente και Coban.

Αυτό είναι ένα ιδιωτικό εμπορικό σήμα του Fedecocagua.

Ο καφές δεν προέρχεται από τη Λα Αντίγκουα. Έχει ονομαστεί έτσι από το 1994 για την 25η επέτειο ίδρυσης του Fedecocagua (1969). Ο καφές αυτός είναι μια «προσωπική συνταγή» εξαιρετικών καφέδων, οι οποίοι συνορεύουν με την περιοχή της Αντίγκουα, Sacatepequez. Το Fedecocagua έχει τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος και αντιγραφής του γνήσιου καφέ Antigua.

Καλή προετοιμασία και πολύ ωραίο προφίλ.

Υψόμετρο 1000-1800 msnm

Θερμοκρασία

Τύπος εδάφους

Πιστοποιήσεις FLO CERT ID891, οργανικά κριτήρια (EU, JAS, NOP / USDA standards)

Οι καφέδες προέρχονται από 38 συνεταιρισμούς που πιστοποιήθηκαν με την ονομασία FLO CERT ID 891, στις περιοχές Huehuetenango, San Marcos, Chimaltenango, Santa Rosa, Nuevo Oriente και Coban.

Από τους πιο σημαντικούς καφέδες, ένα μείγμα δημιουργείται ώστε να μας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα αλλά και το καλύτερο φλυτζάνι.